Information

Alt information omkring eventet kan læses her på siden. Brug menuerne i toppen af siden, for at komme til det specifikke emne.  Har i spørgsmål som ikke er besvaret her på hjemme-siden, er i velkommen til at kontakte Lan-Party East på mail eller facebook. Så svarer vi så hurtigt vi kan.

Hvor og hvornår er Lan-Party East?
Lan Party-East bliver afholdt i Rønnehallerne, Torneværksvej 1, 3700 Rønne, fra fredag den 15/02-2019 kl. 16:00 til søndag den 17/02-2018 kl. 12

Hvornår er dørene åbne?
Dørene åbner fredag kl. 16:00. Her efter der 1 time hvor evt. Forældre kan hjælpe med at sætte op.
Her efter skal alle der ikke har billet forlade salen. Søndag kl. 12 slutter Lan-Party East.
kl. 14.00 skal alle have forladt salen da dørende lukker.

Hvem er Lan-Party East for?
Alle der er over 12 år, har deres egen computer, og lyst til at game en hel masse!

Sovepladser
Det er muligt at overnatte til eventet. Overnatning følger med i billetten til Lan-Party East.

Mad og drikke
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke til eventet. Der kan købes en madbillet, som giver mad alle dage. Ud over dette kan der købes diverse spise som hotdogs og toast i salen. Snacks og Drikkelse kan købes i vores “bar”. OBS: Der skal minimum være solgt 30 madbilletter før tilbuddet gælder. Madbilletter skal bestilles inden eventet. Salget for madbilletter lukker d. 12-02-2019.

Færden i salen forgår ved at gå. Det er ikke tilladt at løbe samt bruge andre redskaber til at komme rundt. Husk der også er andre, så pas på hinandens ting, så får vi alle et godt Lan. I sovesalen skal der være ro mellem 00:00 og 08:00.

Konkurrencer
Der vil under Lan-Party East være forskellige konkurrencer og turneringer. Læs mere om disse, deltager krav, og betingelser, under konkurrencer.

Hvad får jeg med billetten til Lan-Party East?
Indgang og ophold under hele eventet.
Soveplads.
Lov til at deltage i alle konkurrencer (læs vilkår og regler under de enkelte konkurrencer)
Et bord på 108*74 cm.
En lanport (husk lan-kabel minimum 10. Meter)
Et stik (husk fordelerstik)
En stol (egen må gerne medbringes)

Toiletter og bad
Der vil være toiletter til rådighed hele eventet. Der vil blive lukket op for bad i to omklædnings rum lørdag mellem 08:00 og 11:00

Crew
Der vil under hele eventet stå Crew i baren og døren. Ud over dette vil der gå folk rundt mellem pladserne. Disse er nemme at kende da de har en “Lan-Party East Crew” trøje på. Opstår der problemer eller spørgsmål under eventet, kan der altid tages fat i disse. Det forventes dog at man kan tage vare på sig selv.

Alkohol
Det er ikke tilladt at indtage eller være påvirket af alkohol, under Lan-Party East.